Nu har vi en ny modell i familjen Flex, Clic Seeoo Flex i samarbete med Österrikiska Seeoo.

Clic Seeoo Flex är exclusiva läsglasögon i rund modell.

Clic Tube är den nya Clicbågen som passar alla tack vare det utdragbara systemet och det mjuka bandet som alltid garanterar maximal komfort och bästa position.

Clic Tube är en vidareutveckling av Clic-konceptet med en helt ny teknologi för nackbågen med ett mjukt Tube System vilket gör det enkelt att forma och anpassa nackbandet så den passar just din egen huvudform. Clic Tube finns i modellerna Pantos och Executive och sex härliga färgkombinationer.

Flera modeller i Flexfamiljen

Flex Brooklyn, Manhattan och Metro är inspirerade av den ständigt pulserande och trendiga livsstilen i New York City. Modellerna finns i många krispiga färger och varierande forsmspråk vilket gör det enkelt att finna en favorit.

Retroinspirerade tidlösa glasögon alla i frostade aktuella och läckra färger!

http://tjock.se/garderoben/art/308865/clic_flex_/

Garderoben / Glasögon
En snyggare lösning än senilsnöre erbjuder CliC läsglasögon. Bågen går i ett stycke runt hela huvudet och när du inte behöver dem drar du isär dem och låter dem hänga runt halsen. Ett riktigt conversation piece.

Nyligen lanserades Clic Flex som man kan justera själv på både längden och bredden. Finns i två modeller: Clic Flex Round och Clic Flex Rectangular och i 24 olika färgkombinationer. Färdiga styrkor från +1,0 till +3,0 i 0,5 steg. Man kan även låta slipa in sina egna styrkor för perfekt seende.

Länken leder till originalmodellerna som är justerbara med både Flexdel runt öronen som på längden.
www.clicsweden.se +