Clic Tube är den nya modellen som passar alla tack vare det utdragbara systemet och det mjuka bandet som alltid garanterar maximal komfort och bästa position.

Clic Tube är en vidareutveckling av Clic-konceptet med en helt ny teknologi för nackbågen med ett mjukt Tube System vilket gör det enkelt att forma och anpassa nackbandet så den passar just din egen huvudform. Clic Tube finns i en rund och ett rektangulärt formspråk och många härliga färgkombinationer.

Nya modeller i Flexfamiljen

Flex Brooklyn, Manhattan och Metro är inspirerade av den ständigt pulserande och trendiga livsstilen i New York City. Modellerna finns i många krispiga färger och varierande forsmspråk vilket gör det enkelt att finna en favorit.

Retroinspirerade tidlösa glasögon alla i frostade aktuella och läckra färger!

http://tjock.se/garderoben/art/308865/clic_flex_/

Garderoben / Glasögon
En snyggare lösning än senilsnöre erbjuder CliC läsglasögon. Bågen går i ett stycke runt hela huvudet och när du inte behöver dem drar du isär dem och låter dem hänga runt halsen. Ett riktigt conversation piece.

Nyligen lanserades Clic Flex som man kan justera själv på både längden och bredden. Finns i två modeller: Clic Flex Round och Clic Flex Rectangular och i 24 olika färgkombinationer. Färdiga styrkor från +1,0 till +3,0 i 0,5 steg. Man kan även låta slipa in sina egna styrkor för perfekt seende.

De är så färska så leverantören har inte hunnit få upp dem på sin sida än. Länken leder till originalmodellerna som bara är justerbara på längden.
www.clicsweden.se +

Clic Vunetic – ny lyxig Clic båge

Vunetic är en exklusiv Clic-modell designad och tillverkad i Italien. Bågen har en acetatfront med antireflexbehandlade linser i dioptrier från +1,5 till +3.0. Vunetic finns i tre olika modeller - Tenore, Allegro och Soprano - och i många läckra färger.